Kwekerij Morning Glory
  De kwekerij

Kwekerij Morning Glory is een kwekerij in Aalsmeer met een groot assortiment bijzondere eenjarige planten en meerjarige niet winterharde planten. U vindt bij ons ook veel soorten Salvia's en  Pelargoniums. Daarnaast is er ruime keuze aan vaste planten en zelf gemaakte hanging baskets. In onze plantencatalogus vindt u een overzicht van de meeste planten die u bij onze kwekerij kunt vinden. Het assortiment wordt continue uitgebreid, waardoor u op onze kwekerij steeds nieuwigheden zult ontdekken.

Historie kwekerij Morning Glory

Kwekerij Morning Glory wordt sinds 1 september 2014 gerund door Chris Tilanus. Naast de kwekerij heeft hij ook de plantenwebshop A Touch of Green-Garden Webshop

Kwekerij Morning Glory is in 1996 opgericht door Bert en Tinto Verhoog. Zij vernoemden de kwekerij naar de hemelsblauwe Ipomoea ‘Heavenly Blue’ ofwel de Morning Glory, die zij hadden groeien tegen hun huis in Zambia. Sinds 2008 is kwekerij Morning Glory gevestigd in kassen van rozenkwekerij Belle Epoque in Aalsmeer. Op 1 september 2014 zijn Bert en Tinto gestopt met hun kwekersbestaan en werd het stokje overgedragen aan Chris Tilanus. 

Rozenkwekerij Belle Epoque

U kunt uw bezoek aan kwekerij Morning Glory combineren met een bezoek aan potrozenkwekerij Belle Epoque. De kwekerijen grenzen aan elkaar en u loopt zo van de ene kwekerij naar de andere. Op zaterdag is Belle Epoque niet geopend, maar u kunt potrozen afrekenen bij kwekerij Morning Glory.


 

  

      
 

 

 

http://www.belle-epoque.nl