Kwekerij Morning Glory
     Hanging Baskets

      

Grote collectie hanging baskets

Kwekerij Morning Glory heeft elk voorjaar vele varianten hanging baskets te koop. Variërend in kleur en prijs. Als de kwekerij in het voorjaar opengaat zijn de meeste hangmanden wel goed doorgroeid, maar nog niet rijk in bloei. Daarna worden ze alleen maar mooier. De prijs van een hangmand is afhankelijk van het aantal en de soorten gebruikte planten. Ook in het najaar kunt u voor hanging baskets bij kwekerij Morning Glory terecht. Dan hebben wij diverse najaars hanging baskets te koop, waar u tijdens najaar en winter plezier van hebt. Op de fotoalbums van onze Facebookpagina vindt u veel foto's van onze hanging baskets.

Eigen hanging basket vullen

Wilt u zelf uw eigen hanging basket vullen, dan vindt u bij ons een groot assortiment rijk bloeiende hang- en staande planten. Ook is er een grote variëteit bladplanten die in elke combinatie onmisbaar zijn.

Workshop Hanging basket maken

Een hanging basket maken waar u tot in de nazomer van kunt genieten? Dat kan tijdens een van onze workshops waarbij u onder begeleiding volgens een vast ontwerp een Pastel basket of een Bonte basket maakt. In de basket komen zo’n 20 planten. Voor data en meer informatie kijk op onze site onder Programma. U maakt zelf een Engelse hangmand in ca. 2 uur. De kosten zijn
€ 47,50, inclusief hangmand, handmandhouder voor transport en zo´n 20 planten. Data workshops.

Verzorging hanging baskets

Hanging baskets worden ook wel eens hanging bastards genoemd, omdat ze behoorlijk veel aandacht nodig hebben, Bij een goede verzorging bloeien de hanging baskets tot diep in de herfst, soms tot december aan toe. U vindt bij kwekerij Morning Glory informatie over de verzorging van hanging baskets.