Kwekerij Morning Glory
 Morning Glory

 


Bij kwekerij Morning Glory in Aalsmeer vindt u een groot en uniek assortiment eenjarige planten waarmee u potten, bakken, hangmanden en tuinborders kunt vullen. Daarnaast biedt onze kwekerij een bijzonder assortiment meerjarige niet winterharde planten en vaste planten. Kwekerij Morning Glory kweekt voor de particuliere klant. Bekijk de openingstijden.

Grote plantencollectie op kleur

Handig voor wie op kleur wil tuinieren: er is keus uit een groot assortiment planten dat op kleur is gerangschikt. Er zijn langdurig bloeiende eenjarige planten, maar ook vaste, al dan niet vorstgevoelige, planten. Ook voor decoratieve bladplanten, exotische klimplanten, tomaten, pepers, kruiden en een grote collectie  Pelargoniums en Salvia's kunt u bij kwekerij Morning Glory terecht. Plantencatalogus bekijken.

Bijzondere hanging baskets

Bij kwekerij Morning Glory vindt u in het voorjaar een grote verscheidenheid aan zelfgemaakte hanging baskets, zoals je ze ook in Engeland ziet. De hanging baskets variëren in samenstelling van planten en kleur. In het najaar kunt u bij ons terecht voor de najaarsbaskets, waar u de gehele winter van kunt genieten. Informatie hanging baskets.

Workshop hanging basket maken

Zelf een hanging basket maken? Dat kan tijdens de workshops die kwekerij Morning Glory in het voor- en najaar geeft. Data workshops hanging basket maken.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws van onze kwekerij Morning Glory uit Aalsmeer? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Hierin informeren wij u over ons assortiment, de data van onze workshops, de activiteiten op onze kwekerij, plantverzorgingstips en nog veel meer. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@kwekerijmorningglory.nl.

Bezoek ook onze pagina op Google+, Facebook en Instagram.